Kilépés előtt és után. Kijelentkezés iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken

kilépés előtt és után

kilépés előtt és után

Csevegések Kilépés egy csoportból és csoportok törlése Ha te vagy a csoportadmin, akkor egy csoportot minden résztvevőnél törölhetsz. A csoport törlése előtt el kell távolítanod minden résztvevőt, majd kilépned a csoportból.

kilépés előtt és után

A csoport törlése után a csevegési listában nem fogod látni a csoportot, és a csevegési előzmények is törlődnek a telefonodról. A többi résztvevő továbbra is látni fogja a csoportot a csevegési listájában.

Azonban senki nem fog tudni üzeneteket küldeni. Résztvevők eltávolítása Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére.

kilépés előtt és után

A csoportból való kilépés Miután minden résztvevőt eltávolítottál, ki kell lépned a csoportból. Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére. Csoport törlése Miután kiléptél egy csoportból, lehetőséged van a csoport törlésére.

kilépés előtt és után

Ha nem szeretnéd törölni a csoporthoz kapcsolódó médiatartalmakat a telefonodról, ügyelj rá, hogy ne legyen bejelölve a Csevegés médiafájljainak törlése vagy a Csevegések médiafájljainak törlése lehetőség. Hasznos volt ez a cikk?

kilépés előtt és után

Lásd még